Imádom a 69-es pózt. Ez a póz maga a csoda. Ez a póz az orális szex csúcsa. Nyilván a legfőbb különlegességét az adja, hogy mindkét fél egyre aktív résztvevő. Szex közben az, hogy mindkét féle aktív legyen (eltekintve a kézimunkás dolgoktól) csak akkor valósul meg, ha dugás van folyamatban, vagy ha 69-es pózban munkálkodnak. A másik (szerintem) nagyon fontos tényezője ennek a póznak, az a fura testhelyzet, ebből adódóan a szokatlan irányból érkező orális kényeztetés a nemi a szervnek. Persze, mondhatnánk, nem kell ahhoz 69-es póz, hogy fura testhelyzetben szopassunk/nyalassunk. Ez így is van, de valahogy ebben a pózban nagyon természetesnek tűnik ez a dolog.

 

 

 

 

 

Egy fontos dologra ki kell térni. Nem véletlen, hogy ez nem éppen egy első randis póz. A résztvevő feleknek teljes odaadást, megértést és elfogadást kell mutatniuk a másik felé. Ez nagyon fontos! Enélkül csak kín az egész. Egyetlen lány se fogja élvezni ezt a pózt, ha félelmei vannak például azzal kapcsolatban, hogy a fejünk centikre van a segglyukától. Nem akarok megint szentbeszédekbe kezdeni, de kénytelen leszek. Fontos, hogy mindkét partner tisztában legyen a teste adottságaival, azokat elfogadja, és (ideális esetben) megérti, hogy a párja IS elfogadja így. Valakinél ez magától megy, valakinek beszélgetni kell a dologról, valakinek sehogy se megy. Ezt a pároknak kell megoldani. Mindenesetre arra akarok kilyukadni, hogy nagy balgaság csak azért kihagyni ezt a pózt, mert félünk, hogy túlságosan kitárulkozunk, vagy hogy a partnerünk mit fog szólni a popólukon található két darab kunkori szőrszálhoz.

 

 

 

 

 

Lássuk először a hagyományos pozitúrát:

Ááááá, nagyon epic az egész. Közvetlenül az arcunk előtt ott a csodálatos pina, ráadásul nem ám a hagyományos helyzetben, "elbújva", mint amikor háton fekszik a csaj. Nem, ott van előttünk teljes valójában. Ezen kívül a gyönyörű, gömbölyű keres fenék, amiről szintén csak áradozva lehet beszélni. Hát mikor lenne szebb a női popó mint amikor be van dőlve? A lány arca előtt pedig ott a pénisz, a herék. Nagy pro ennél a póznál, hogy a pénisz a lány szája felé mutat. Hagyományos szopatásnál, pl ha csaj előttünk térdel, akkor a felfelé ágaskodó péniszt kissé le kell hajtani, hogy "irányban" legyen a száj felé. Na itt nincs ilyen probléma. És ez nagy előny. A testhelyzet kényelmessége terén már nem mondható el, hogy egálban lennénk. A férfinak perfekt, háton fekvés, opcionálisan párna a fej alatt, ennyi. A nőnek viszont támaszkodnia kell. Ezt lehet páran fárasztónak találják egy idő után. (Bár személyes véleményem, hogy amíg nincs konkrét fizikai fájdalom addig szex közben a kényelemnek, fáradtságnak NEM szabad, hogy szerepe legyen.)

 

 

 

 

 

Ebben a hagyományos pózban, mivel a ő van felül, a nő irányít. Ő dönti el mennyire dugja az arcunkba a puncit, stb. Persze mindkettőnek ott van a szája és a keze. A lány tetszés szerint oboázhat, nyalhatja a heréket, kezével verheti a faszt, vagy izgathatja a heréket, stb. A férfi elsősorban a puncinyalással és a fenék markolászással lesz elfoglalva. Ujjazni kicsit körülményes, de lehet. Akár be is dughatjuk a popónyalás! Nagyon nagyon az. Ehhez persze az kell az alapesetben inkább homorú hát helyett domborítsa, így közelítve az ánuszt a férfi szájához. És mint előbb írtam, ebben a pózban a nő irányít, tehát ezt ő "szabályozza", csak kérhetjük, jelezhetjük hogy éppen popsit nyalnánk. Egyébként a férfi is tud irányítani, például a csípője fel emelésével, ha például jelezné, hogy szeretné mélyebben a hölgy szájába tolni a péniszt. Mint a kis képekből is láthatjuk, azért bőven van mit variálni ezen a pózon. Nem mindegy, hogy a partner mennyire "magasan" térdel. Hátránya ennek a póznak hogy a partner arcából, fejéből semmit nem fogunk látni. Előnye millió van, a legjobb talán az arcunkba zúduló punci-dzsúz.

 

 

 

 

 

Aztán ott a másik alapvető 69 póz, az oldaltfekvős.

Ez a helyzet már egyenrangú a kényelem terén, senki nem nehezedik a másikra. Sőt kimondottan kényelmesnek is mondható ez a póz. Persze így bukjuk az arcunk felett kerekedő feneket. Senki nem dominál ebben a pózban, így egyformán irányíthat bármelyik fél. Így már könnyebb ujjazni is. Ebben a pózban is faszán lehet markolászni a lány fenekét. Popónyalás szintén elérhető, a mellekkel is tudunk játszani. Itt már láthatjuk a partner arcát is az akció közben, bár azon az áron, hogy a bámészkodás idejére nekünk magunknak fel kell hagynunk a kényeztetéssel. Nyalni tökéletesen lehet ebben a pózban, viszont a cumihoz egy kicsit kényelmetlen. Nem fog tudni annyira "szabadon" szopni a lány, mint a hagyományos 69-es pózban. Ennek ellenére élvezetes ebben a pózban is szopatni. Fontos megjegyezni, az oldalt fekvésnek is vannak különböző szintjei. Pont oldalt, egyenes feküdni mindketten. Vagy úgy hogy valamelyik fél kicsit jobban a fekvéshez hasonló pózban van. De én például úgy szeretem, ha mindkét fél kicsit "kicsavarodva" fekszik. Tehát az alsó testével szinte majdnem (háton) fekszik, a felsővel viszont ráhajol a másikra. Tapasztaljuk ki melyik a kényelmes nekünk.

 

 

 

 

 

A haladó szint a fordított 69!

Bizony a férfi van felül. Akár mindkét lábával térdel, de úgy is lehet, hogy az egyikkel a térdel, a másik viszont rendesen talpon. A nő tárja szét jól a lábát, de fel is húzhatja azt. Punciját jobban a partner arcába nyomhatja, ha megemeli a csípőjét. A puncinyalás teljesen király így, fejjel lefelé, főleg hogy újszerű. A lány popójának nyalás nem fog menni. Ha tudunk egy kézen támaszkodni, akkor kiválóan lehet ujjazni. A cumi a legkényesebb téma. Nem igazán esik szájára a lánynak, hogy rendesen be tudja kapni a péniszt. Vigyázni kell, nem szabad, hogy nagyon hátra hajtsa azt. Amit mindenképpen tud csinálni, az a herék kényeztetés. Az egész péniszt tudja nyalogatni, játszhat a nyelvével a makkon, de teljesen bekapni nem a legegyszerűbb feladat. Gyakorolni kell. A férfinak pedig vigyázni, hogy a nagy hév közben (hacsak nem ez a cél) NE dugja le a partner száján a farkát. Bár a férfi lesz felül, nem szabad, hogy ő irányítsa a szopatás mélységét.

 

 

 

 

 

 

Hogyan érdemes átmenni 69-es pózba? Lehet ez megbeszélés tárgya is, megkérni a partnert, hogy most így csináljuk. De a legjobb ha tök spontán a dolog. Spontán megyünk át valamilyen 69-es pózba, és spontán megyünk át ebből egy másikba. Csak a fantázia szab határt, de lássunk néhány példát. Térdelve szopatjuk a lányt, aki eközben oldalt fekszik. Innen csak egy lépés oldalt melléfeküdni és mehet az oldalt 69. Másik, a csaj háton fekszik, mi nyaljuk a punciját. Bármelyikünk kezdeményezésére hamar fordított 69-be kerülhetünk. Harmadik, háton fekszünk, miközben a partnerünk térdelve szop minket. Én egyébként is azt szeretem ha ilyenkor úgy van a csaj, hogy fenékkel felém. Innen szintén csak egy lépés, hogy felénk üljön.

 

 

 

 

 

Nem feltétlenül kell úgy befejezni a 69-et, hogy "szétröppenünk". A pózt váltani is lehet stílusosan. A sima 69-et be lehet fejezni egy jó kis fordított arról már volt cikk, el is élvezhetünk így. Lehet olyan is az aktus, hogy nem áll másból, csak 69-ezésből. Mindannyian voltunk már úgy, hogy egy gyors dugás nem állt másból, mint egy pózban való heggesztésből. Néha a "gyorsan leszoplak" is kimerül egy pózban. Miért ne lehetne egy szexuális aktus végig 69-es pózban?

Élelmesebbeknek feltűnhetett, hogy az extrémebb 69-es pózok (pl. állva) kimaradtak, ez nem véletlen. Külön cikkek tárgya lesz majd egyszer, mivel nagyon nem tartoznak a hagyományos pózok közé. 69-re fel!