Anyu és apu tudja, ma szerda. A gyerek sokáig oda van  délután, van egy szűk óra kufircolni. Anyu már otthon vár frissen, tisztán. Apu hazaér, gyorsan lezuhanyzik. Pucéran, himbálózó fasszal belép a szobába. Anyu meztelenül fekszik az ágyon. Odafekszik mellé és dugnak. Jaj, neeeeeeeeeeeeeeeeee!

 

 

 

 

 

Ruha, ruha, ruha. Nem áradozok ismét a ruhákról, perverziót kielégítendő. De itt most (ha nem is teljesen pucérra, de) a vetkőztetés a lényeg. Lépjünk túl azon a tényen is, hogy így zuhanyzás után felöltözünk, csak azért, hogy utána szinte rögtön le is vetkőzzünk.

 

 

 

 

 

Emlékszel milyen volt amikor legelőször hámoztad le valami csajról a göncöt. Amikor először pillantottad meg a cickóit és a punciját. Jó volt, ugye? Nos, ha ugyanazt az élményt nem is kapod meg a vetkőztetéstől újra, azért valamennyi átjön belőle. Kicsit olyan érzés, mintha megint először dugnánk az adott csajjal. Egyszerűen jó érzés az, amikor egy csajról lekapdossuk a ruhákat. Mintha újra a hódítás elején lennénk, mintha újra nekünk kéne (szó szerint) lehúzni a bugyiját, mert magától ám nem fogja.

 

 

 

 

 

Nem kell minden mozzanatot nekünk végezni, a zokni lehúzás például nem a legerotikusabb esemény. A melltartó kapcsával való szerencsétlenkedés sem feltétlenül. De azaz érzés amikor egy nő hanyatt fekszik az ágyon, és felemeli magát, hogy lehúzhassuk róla az alsóneműt, az leírhatatlan. Akár az is részeredmény, ha a pár egymás előtt vetkőzik le. Nem az ajtó mellett állva flegmán ledobja a tangát jellegűen, hanem felfekszik az ágyra és ott veszi le, a megfelelő módon a megfelelő időben. Nem sztripízre kell itt gondolni. Az egy másik szint. De már egy erotikus melltartó levétel is csodás. Ha nem is teljesen felöltözve indul a vetkőzés, a lényeg, hogy az intim területek legyenek fedve. Már a melltartó + bugyi kombó jó. Egy szép kisruha vagy harisnya, harisnyatartó meg aztán pláne.

 

 

 

 

 

Lehet ám vetkőzni többféleképpen is, többféle pózban. Ha például a fasz már az ágyon fekszik, akkor az ágy melletti vetkőzés is szép. Persze ha jól csinálják. Például háttal állva, finoman bedőlve húzza le a lány a bugyiját. Vagy négykézláb fekszik az ágyon, jól kinyomva a fenekét és odahívja a csávót, hogy így, ebben a pózban húzza le róla a vékony tangát. Csak képzeld el, ugye milyen jól néz ki? Ilyenkor már lehet játszani előre is. Félrehúzni a bugyit és adni egy-két nyalatot a puncinak.

 

 

 

 

 

A szex indulhat akkor is amikor már teljesen meztelenek vagytok, de akár már közben is. Férfiaknak hatalmas öröm, ha még fel vannak öltözve, rajtuk van a nadrág, odalép a nő, a cipzár lehúzza, előveszi a lompost és elkezdi szopni. Ez istentelenülkibaszottulkirály érzés.
Aztán ha így cumizik a lány a férfi is elkezdheti lepucolni róla a ruhát, hogy hozzáférjen a punusához egy kézjáték erejéig. De mehet ez fordítva is. Már nyaljuk a csajt, amikor ő úgy helyezkedik, hogy a lőcshöz férjen, előhámozza és már szopja is.