Sok nő szégyellősen szopik. Be kapja a faszt, aztán az isten nem veszi ki a szájából, legfeljebb ha pihenni akar egy kicsit. Csak bekapja, föl-le mozog a feje és ennyi. Nooo! Tessék néha kivenni a faszt a szájból és csak a makkot nyalogatni. De nem ám csak úgy, van annak technikája.

 

 

 

 

 

Szóval az egy dolog, hogy a szopás vége felé a gyors és masszív cumira vágyunk (főleg ha így akarunk elélvezni), de az elején és közben jól esik a játék. Vegye ki a lány a péniszt a szájból viszonylag gyakran és kényeztesse a nyelvével a makkot. Lefetyeljen, körözzön rajta a nyelvével, vagy csak nyalogassa föl le. Nem csak egy helyen, a tetején, az oldalán, de ami a legjobban esik, alul a tövénél. Lehetnek lassú, "mély" nyalások, vagy gyors nyelvpörgetés is. Koncentráljon a frenulum-ra (urak vigyázat, faszos képek a wiki linken!)!

 

 

 

 

 

Nem aranyszabály egyébként, hogy mindenképpen ki kell venni a faszt a szájból. Úgy is csinálhatja a lány, hogy az egész makk a szájában van. Illetve, hogy elérje a nyelvével, tulajdonképpen csak a makk van a szájban. Ilyenkor plusz érzés, a makkot körülvevő száj, viszont a látvány elveszik. Nyitott szájjal is lehet, úgy hogy benn van a makk a szájban (ha nem is annyira mint az előző esetben), de a száj nyitva. Ez nagyon jól néz ki ám. Az utolsó eset pedig amikor teljesen kinn van a makk, de a bőszen előre dugott nyelvel eléri a lányzó.

 

 

 

 

 

Apropó látvány, hát igen, marha jól néz ki a dolog. Csodás látni, amikor nem csak, hogy épp cumiznak, de ráadásul technikás játékban lehet gyönyörködni. Az "Óó hát ez olyan kurvás!", "Persze, mert a pornóban ezt látod!" és hasonló kényszerképzeteket felejtsük el.

 

 

 

 

 

Ejakulációnál azt szereti a férfi ember ha közben minél több inger éri a makkot. Egy kemény cumi, kézzel verés, vagy punciban ki-be mászkálás erősebb orgazmust jelent a férfinak. Mégis néha megéri úgy elélvezni, hogy feláldozzuk az élményt a látvány miatt. Élvezzünk úgy a partnerünk szájába/arcára, hogy ő közben finoman nyalogatja a makkot. Valami oltárian néz ki, ahogy fröccsen a cucc és a nyelvcsapások elterelik a matéria útját. Ilyenkor vigyázzuk, a nyílást (magyarul faszlyuk) ne takarjuk el teljesen a nyelvünkkel.

 

 

 

 

 

Az akció végén, mivel nem erős inger a nyalás, levezetésként is alkalmazhatjuk. Az éppen ejakulált férfi makkja nagyon-nagyon érzékeny, mégis az óvatos makk nyalogatás jól esik a végén. Akár orális szex által élvezett el, akár dugás által.