Nem a legizgalmasabb hely, mégsem maradhat ki a sorból. Gyakori célpontja a spermának a csaj hasa! Persze nyilván szép a partner hasa, de azért nem különösebben szexuálisan izgató. Ettől függetlenül néha igenis van kedve oda céloznia az embernek. Leginkább viszont az egyszerűsége miatt választjuk.

 

 

 

 

 

Általában nem mindennapos dolog a csajunk arcán, segglyukán vagy a melltartóján befejezni a dolgot. A mindennapok hevében és mert sokszor a szükség úgy kívánja, az ember igyekszik a lehető legtisztábban "túllenni" az ejakuláción. Ilyenkor jól jönnek az olyan helyek ahova még egy apáca is megengedi hogy élvezzünk. Például a has. Nem hiszem, hogy túl sok lánynak problémája lenne azzal ha gecis lesz a pocija. Oké, nem sokkal fentebb ott a mell, akkor már miért ne oda? Egyrészt nem mindig férünk oda, másrészt mit tudom én, miért ne?

 

 

 

 

 

A leginkább alap az, amikor fekszünk a csajon, pumpáljuk mint a gép, majd a fröccs közeledtével kirántjuk a farkunkat és spriccelünk. Ilyenkor a has kapja a fő áldást. Persze lehet ezt más pózokban is, például fordított lovagló. Szinte bármilyen póz megteszi. Gyakran előfordul az is hogy a puncit célozzuk, de túllövünk. Vagy annyi tejünk van, hogy a csaj puncija, hasa, melle lesz gecis, ebben a sorrendben.

 

 

 

 

 

Történt már olyan is, hogy dugás végén az arcot, szájat, mellet célozta volna az ember, de nem ért oda időben és a cucc a lányzó hasára folyt. De mint már írtam, nem mindig van az embernek kedve "művészkedni". Nem mindig kell az. Csak kiveszed a péniszed a punciból és a odafolysz. A hasára. Ami jobb esetben egy gyönyörű piercing-el van felvértezve és máris szebb a dolog.