Feltűnhetett már, hogy rajongok a ruhában baszásért. Így külön kedvencem az ejakuláció célpontjaként a női ruha! Élvezzünk a ruhájára!

 

 

 

 

 

Hol is kezdjük? Hát először is azzal, hogy miért, óóó miért? Mert a ruha szép. Egy szép ruhadarab gyönyörű. És hova szeretünk élvezni? Arra ami szép! Szép punára, szép arcra, szép mellre. Miért ne élveznénk a szép ruhájára? Óóó hát gecis lesz, most komolyan kit érdekel? Nem azt mondom hogy verjük rögtön a 100 ezer forintos koktélruhájára. De mi a fontosabb? Egy ezer forintos top tisztasága vagy a korlátok nélküli beteljesedés? Úgyhogy hajrá a szép rucikra.

 

 

 

 

 

Ami még különösen izgató a ruhákban, főleg az alsóneműkben, hogy ezek azok, amik takarják a testet. A puncin feszülő tanga az a farkad és a puni közti korlátot szimbolizálja. A bugyi izgató. Az jut róla eszünkbe, hogy ez alatt már ott csücsül a puncika. Ha egy idegen, jó nő bugyija kivillan akkor is rögtön ez a gondolatunk. Szóval az alsóneműk, a saját szépségükön kívül emiatt is tetszetősök.

 

 

 

 

 

Ami még nagyon fontos, ahogy egyszer már írtam is, a testrészek teljesen másképp néznek ki ruhában. A ruha öltöztet. Egy szép tanga, bár takarja a pinát (amíg félre nem húzzuk) megszépíti azt. Egy kerekedő segg még gyönyörűbb ha feszül rajta egy atom vékony tanga. És gyönyörű a nő, akit NEM meztelenül állítunk a falhoz dugás közben, hanem punciig felhajtott egyrészes ruhában, kibuggyanó mellekkel.

 

 

 

 

 

A ruhára élvezés lehet tervezett, de spontán is. Lehet tervezettem ruhában dugni és oda élvezni. De lehet quickie is a dolog amikor akár spontán indul a dugás és éppen a ruhára sikerül folynunk. Fontos, hogy ruhára élvezni nem feltétlenül dugás után kell. Mármint lehet az egész aktus egy cumi is. A nőnk orálisan kényeztetne minket és már vetkőzik is? Kérjük meg, hogy maradjon pár ruha, és a végén élvezzünk oda. Az is eszméletlen jó dolog, ha a csaj fel van öltözve, mi így nyaljuk ki, aztán totál felizgulva ráverjük valamelyik rajta maradt ruhadarabjára. És így tovább! Lehet akár konkrét szex nélkül is a dolog. Ha totál begerjedünk egy tangája láttán, menjünk oda, smároljuk le, és csókolózás közben verjük ki rá. Ha nem egy prűd picsáról van szó, akkor be fog halni az örömtől.

 

 

 

 

 

Célpontok: szép kis egyrészes ruha, hálóing, melltartó, top, mindenféle fasza bugyi, puncin vagy kerek fenéken feszülő tanga, cipő, harisnya, fürdőruha, szoknya!
Kombináljuk az egészet a többi, "hagyományos" célponttal. Élvezzünk úgy a testrészeire, hogy ruha van rajtuk! Mellére melltartóban, seggére tangában,stbstb.

Alant monstre mennyiségű kép és --->ide<--- kattintva bejön két fincsi videó is. Érdemes megfigyelni a bugyira verő kislány habitusát, technikáját, ahogy az egész dologhoz hozzááll! Tanítandó!