Csajok! Egyszerűen hangzik? Az is! Otthon, amikor nem számít rá, menj át alul semmiben, lépj oda hozzá, fordulj meg, dőlj be és kérd meg hogy dugjon meg most rögtön. Készülj fel a gyors és intenzív menetre. Ennyi az egész. Garantáltan eláll a csávó szava és azonnali, kőkemény erekciója lesz. Nem fog habozni, előveszi a brét, és rögtön beléd mélyeszti.

 

 

 

 

 

Csináld úgy a dolgot, hogy amikor valami kurva fontossal van elfoglalva (TV, iwiw, újság olvasás, stb), menj át egy másik szobába vagy a fürdőbe. Vagy 1) vetkőzz le teljesen, vagy 2) haggj magadon minden ruhát, kivéve nadrágot és alsóneműt vagy 3) szoknya és tanga maradjon fenn! Az első kettő is kurvajó, bár ez esetben már amikor meglátja, hogy közeledsz, gyanús lesz a dolog. Ez persze semmit nem von le az értékükből, ugyanolyan lesz a fogadtatás. Mégis az utóbbi a legjobb. Gondolj bele. Nem csak pusztán átmész és pucér seggel bedőlsz előtte. Hanem odamész, bedőlsz, felhúzod a szoknyát, félrehúzod a tangát és így kéred hogy dugjon meg. Voooaaaa!

 

 

 

 

 

Persze bedőlni többféleképpen is lehet. A legjobb, ha meg tudod oldani, hogy közvetlenül a feje előtt/mellett legyen a meztelen feneked. Így a legközelebbről láthatja a vágytól lüktető puncit. Az is számít hogyan kéred meg. Nyilván meg vannak a kis szokásaitok, hogy hogyan beszéltek szex közben. De ha nem is vagytok a szókimondás híve, akkor is minimum "Szexeljünk egyet, azonnal!" felkiáltással élj. De inkább jobb a szimpla "Dugj meg! Most!". Ezt bőven lehet fokozni, minél aljasabbul, mocskosabbul kéred meg, annál jobb!