Rég volt dugós póz! Nézzünk egy nehezet! A talicska! Röviden: Hátolról fogod tolni a csajt, de a combjánál, derekánál (pontosabban medencéjénél) felemeled! A csaj a padlón, vagy egy ágyon támaszkodik.

Kezdésként csak próbáljátok meg úgy ő hason fekszik az ágyon, de úgy hogy a segge már lelóg és így kúrod. Mint majd látni fogjátok ez csak akkor működik ha a pénisz épp egy vonalban van a nunival. Ha állsz, akkor nem lesz egy vonalban, a punci túlságosan lenn lesz. Na ezért van a talicska póz, megemeled és máris mehet a behatolás! A lány súlypontja igencsak előre kerül, szóval keményen támaszkodnia kell, neked pedig tartni mint a gép.

 

 

 

 

 

Ha a padlón toljátok, akkor a csajnak olyan érzés mintha kézen állna. Persze csak kb 45 fokot zár be a padlóval. Kezdjétek el úgy, hogy a csaj négykézláb van és a lábánál fogva óvatosan felemeled. Szép lassan menj közelebb és a kezeiddel is haladj előre a lábtól a medencéig. A lány át is kulcsolhatja hátul a lábát (hajlítsa be a térdeit) a további élvezetek kedvéért.

Hogy kinek jó ez a póz? Hát a lánynak nem a logkényelmesebb az biztos. Látni se lát semmit. Na de a férfi. Olyan látványban részesül, hogy megéri a hercehurca. Nem kell minden nap így kúrni, de néha jó azért. Kis különlegesség. Sokáig nem fogjátok tudni így csinálni az biztos. Valószínű több időbe kerül felvenni a pózt, mint amíg konkrétan csináljátok. Eléggé fittnek kell hozzá lenni mindkettőtöknek. És a lényeg, ez csak móka és játék. Ez a póz inkább vicces mint élvezetes. Így álljatok hozzá! És akkor sok nevetésben lesz részetek, közben és amikor eszetekbe jut, utána is.