Itt a nyár, irány a strand! Értékeink megóvása érdekében ajánlatos kabint bérelni. Ja és mert hatalmasakat lehet a kabinban baszni! A strandon a jónép csorgatja majd a nyálát a gyönyörű csajunkra, mi begerjedünk más fürdőruhás lányok láttán. Legjobb alkalom szexre.

 

 

 

 

 

Mászkálnak körülöttünk az emberek, nagy a jövés menés, nyüzsög a fürdőhely, mégis a kabin falai közt úgy érezhetjük, hogy csak ketten vagyunk. A gyakran több tízezer ember közt van egy egy négyzetméteres hely, ahol úgy perverzkedünk ahogy csak akarunk. Senki nem lát minket. A kabin teljesen zárt, így (bár nyilvános hely) akkor, annyit és úgy szexelünk benn amennyit csak akarunk. Persze ennek ára van.

 

 

 

 

 

A kabin kibaszottul kicsi! Iszonyatosan. Szinte megfordulni se lehet benne. Első ránézésre ez hátrány, de szerintem éppen hogy NEM. Először is (ha még nem csináltuk ekkora helyen) újszerű érzés lesz egy kis klausztrofób fülkében nyomni. Fel tudja dobni a szexet. Másrészt, ha dugunk, igencsak gondolkodni kell, hogy azt milyen pózban is tegyük. Kabinja válogatja hogy van-e pad, kapaszkodó, stb. Állva (háttal vagy szemben) mindenképpen lehet dugni. Ha van pad (azért általában van) akkor jöhet az ötletelés. Lovagló jellegű pózok (szemből, háttal). Vagy a csaj leül, lábait a nyakába aztán had szóljon. Tessék kreatívnak lenni. Persze nem csak dugás van a világon. Be lehet menni csak szopatni, nyalatni, kézimunkázni.

 

 

 

 

 

Nem tudom eleget hangsúlyozni, hogy mennyire privát ez a hely. Használjuk ki ezt! Mintha otthon lennénk, csak egy irtó szűkös helyen. Nem vagyunk rákényszerítve, hogy fürdőruha foltokkal), akkor több nap is megjátszhatjuk. Lehet tervezett is a dolog, előre megbeszélhetjük a párunkkal, hogy bizony megkívánjuk majd kúrni a kabinban. De lehet tök spontán is. Képzeljük csak hogy benn matatunk a kabinban, majd bejön a nőnk, elmosolyodik, bezárja az ajtót és a szájába veszi a gyíkot. ójessz!

 

 

 

 

 

Még egy dolog, már a medencében elkezdődhet egymás begerjesztése. Fogdossuk meg a pináját, akár ujjazzuk is meg diszkréten, ő cirógassa vagy feltűnés mentesen verje a pöcsünket. Mire a kabinba érünk (csak jussunk el odáig, mindenki előtt meredező dákóval), az előjáték már letudva és rögtön ülhet bele a falloszba. Amit én még imádok az egész kabinszexben, hogy fürdőruhában történik. Nem muszáj ám levetkőzni teljesen! Húzzuk félre a fürdőruhát és úgy nyaljuk/basszuk a puncikát. A felső is maradhat, csak annyira húzzuk szét, hogy hozzáférjünk a mellbimbókhoz.

 

 

 

 

 

Jó kérdés milyen hangerővel szabad odabenn baszni. Hát, egyéne és strandja válogatja. Ha kussolunk, akkor tényleg senkinek nem tűnik fel semmi. Ha hangosabbak vagyunk, akkor van rá esély hogy egy strandoló ránk szól, hogy csak később szeretné még felvilágosítani a kis Pistikét. Vagy a kabinos néni rúgja ránk az ajtót. De ha módjával hangoskodunk, akkor valószínű inkább csak gyanús lesz nekik, azt sem fogják tudni pontosan melyikből jön a hang és rég elhúzzák a belüket mire mi kijövünk.

 

 

 

 

 

Végül élvezzünk barátnőnk tetszőleges testrészére. És itt jön az igazi polgárpukkasztás. Ha van alkalom amikor a csajod feltűnés mentesen mászkálhat a spermáddal a testén, hát ez az. Kenjük szét, de hagyjuk rajta a "naptejet" és röhögve menjünk vissza úszni.