Nyál. A sunaszaft után a legjobb természetes síkosító. Korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre. Használjuk már akkor ki rendesen! Legyen igazán bő nyálas a szopás! Nem, félre érted, nem nyálas kell hogy legyen. Hanem kibaszottul nyálas! Még mindig nem érted! Kurvára de kibaszottul nyálas!

 

 

 

 

 

A szopatás alapesetben úgy jó ha minél jobban csúszik a fasz ki be a csaj szájába. Ehhez elengedhetetlen a bő nyál. Minél több, annál jobb. Ne csak annyi nyál legyen a faszon amennyi (még éppen) szükséges a cumihoz. Legyen sokkal-sokkal több és akkor sokkal-sokkal jobb lesz. Egy iszonyatosan bő nyállal teli száj olyan mint egy jó pina. Mélysége csak a nő odaadásán múlik.

 

 

 

 

 

Ne csak egyszerűen bő nyállal szopjon, az kevés. Folyassa rá a szájából bőven. Köpjön rá! Iszonyat jó látvány ahogy a csaj marokra fogja a fasz, ippen csak nincs a szájában, és szép lassan elkezdi csurgatni rá a nyálat a szájából. Aztán persze tövig bekapja.
A csávó farkán levő érzés sok magyarázatot nem igényel. Geci király érzés. Ráadásul a sok nyál miatt igazán hardcore érzése van a szexnek, igazán mocskos feelingje. Pont ez az amit miatt a nők viszolyognak az ilyenektől ("nem vagyok kurva blablabla"). Csajok, lányok, hölgyek, asszonyok! Hát mi kurvaság van abban ha az uratokat megajándékozzátok egy első osztályú cumival? Egyébként a nőknek is jobb minél nedvesebben csinálni a szopatást.

 

 

 

 

 

További előnyök? Kézimunkázni is könnyebb egy olyan faszon ami tocsog a nyálban. Csöcsbaszás bevezetéséhez is ideális. Mélytoroknál kötelező az orbitális mennyiségű nyál, bár akinek volt már része ilyenben az tudja. Ha az agresszívabb szopatásért vagyunk oda, akkor kell a sok nyál. Itt a lájtosabb szájbakúrásra gondolok. Tehát amikor nem a csaj mozgatja a fejét, hanem mi mozgatjuk a farkunkat ki-be a pici szájában. Ilyenkor nem olyan könnyű neki a nyálat a pöcsre helyezni, ezért jobb ha már előtte ipari mennyiség felkerült. És hát nem utolsó sorban, dugáskor, behatoláskor is hasznos ha nem csak a punci belül, de a pénisz kívül is atom nedves. Gyakori az hogy közvetlen a behatolás előtt kap egy nagy adag nyálat a nuni, vagy a péró kap egy bő nyálas cuppanóst. De ne csak ekkor tegyük ezt, hanem már a cumi elején!

 OHHHYEAH!