Egy szép formás fenék. Fessük be spermával! Élvezzünk a csaj seggére! Olyan szép a női fenék és annyi féleképpen lehet gecivel bekenni! Részletek alant!

Szerintem már mindenki löttyintette ide a patronját, általában kutyapózban való dugás után szoktunk ide folyni, hiszen olyankor ide vagy a hátra a legegyszerűbb. Hátulról állva dugáskor is hasonló a helyzet. Ilyenkor szépen kihúzzunk a durranni készülő farkunkat a punciból és markoljuk meg a segget és maszatoljuk össze. Vigyázzunk, távol lövőknél könnyen a csaj hátán landolhat a cucc, ezért a fenék mögé és ne felé helyezzük a fütyköst.

 

 

 

 

 

Nem csak az előbb említett pózok használható erre. Fordított lovaglóban ritkán élvez el az ember, mert nem olyan kényelmes. Pedig megéri! Gyönyörű látvány ahogy a csaj a farkunk felett guggol, mi pedig így, fekve élvezünk a fenekére. Szóval a lényeg, hogy bármilyen pózban, ahol hátulról támadunk, élvezzünk a fenékre. Még akkor is ha ez a póz nem egy tipikus "befejező" póz, vagy ha fura is. Például hátulról toljuk, de a csaj nem négykézláb van, hanem teljesen hasra feküdt. Csodás! Vagy oldalt fekve hátulról toljuk, ilyenkor gyönyörű igazán a csajok segge, hát verjük rá!

 

 

 

 

 

Sőt! Nem kell ragaszkodnunk a hátulról támadó pózokhoz. Ha szeretünk a seggére élvezni, akkor fordítsuk hasra a misszionárius póz végén. Sőt, nem kell a dugáshoz ragaszkodni. Tök jó szopatás után megfordítani és kifehéríteni a csaj popóját. Lehet kézimunka után is! Kedvencem amikor csak pucérra vetkőztetem a lányt, ő bedől, én mögé állok, smárolunk, és kiverem a fenekére. Ráadásul a fenéken is lehet lőni több felé! A farpofákra, a vágatot célozva, és az ánuszra is juthat. Fincsi perverzió ha a végén meg is csapkodjuk a farkunkkal a gyönyörűen kimeszelt fenekét!

 

 

 

 

 

A csaj se legyen tétlen, rázza a fenekét! Eszméletlen jól néz ki amikor rezeg a popó! Csapkodja és húzza szét a seggét, akarja hogy oda spriccelj! Izgassa közben magát, ingerelje a csikló, ujjazza magát, körözzön a segglyukán. Így lehet igazán feldobni a dolgot!