Itt a nyár! A mai trend szerint szépen egyenletesen kell lebarnulni, ezt szolgálják a szoláriumok is. Biztosan? A rövidnadrág, póló vagy egyrészes fürdőruha által hagyott fehér területek valóban nem a legszebbek, de lehet igazán szexi is a dolog, ha csak a legszexibb területek fehérek.

 

 

 

 

 

Gyönyörű dolog egy szép, egyenletes barna színű női test, de sokan vagyunk akiknek nagyon-nagyon tetszik ha a fürdőruha nyoma durván látszik és a fehér nagyon elüt a barnától. Olyan mintha ruhában levő nőt basznánk. Ráadásul iszonyat erotikus hogy pontosan épp az intim területeket fedi. A puncit, a popsit, a melleket. Így kontrasztban vannak a test többi részéhez képest.

 

 

 

 

 

Lányok, nők, asszonyok, kérdezzek rá, és ha tetszik a párotoknak, akkor hajrá, csináljatok magatoknak ilyen "fehér átlátszó ruhát". Napozzatok sokat vagy irány a szoli, de ugyanabban a fürdőruhában.

 

 

 

 

 

Szokás szerint van mit variálni. Egész segget takaró fehér nyom legyen? Vagy csak tangányi? A melle is legyen fehér vagy csak a popója? Legyünk színesek: barna bőr, fehér punci, dús fekete fanszőr!