A hova élvezzünk sorozatban essünk is most túl az ejakuláció újabb céltábláján, a lábfejen.

 

 

 

 

 

Vannak akik a női test semmiféle konkrét szexuális tartalommal nem bíró részeihez vonzódnak. A leghíresebb ezek közül a láb fetisizmus. Természetesen mindannyiunknak ágaskodik a fasza egy szép női combot/lábat látva, de itt konkrétabban, a lábfej imádatáról van szó. Én magam nem tartozom a "kórosan" lábfej mániások közé, de tudom hogy nagyon sokan igen. Igazából akik lábfej mániások, azoknak újat nem mondok, másoknak meg elég idegen lehet a dolog, de azért lássuk.

 

 

 

 

 

Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, ki tudja, a geciben úszó lábfejek láttán rájöhetünk hogy ez az amire mindig is vágytunk. Valószínűbb hogy nem, dehát egy próbát mindenképpen megér.
Kérjük meg az asszonyt hogy szépen lakkozza ki a lábán a körmöt, aztán hajrá! Dugás, szopás, netán egy jó footjob végén vegyük kézbe a falloszt és verjük a lábfejére.
Alternatívaként a talpára is verhetjük. Ha profi a lábbal faszverésben akkor ő maga a lábával is befejezheti a dolog (ehhez azért elég jó izomzat és gyakorlat kell).
Meg lehet még bolondítani a dolgot azzal, hogy szép harisnyát, stb-t vetetünk fel a nővel. Továbbmegyek, adjunk rá faszmeresztő magas sarkút, szandált, szép papucsot, stb.

 

 

 

 

 

Egyebet nem tudok, ha idegen is, próbáljuk ki, veszteni nem vesztünk vele, jó móka lesz.