Egyszer mindenkinek kötelező kipróbálnia az olajos szexet! Időt kell rászánni, sok nyűg lehet vele, de megéri. Az érzés, a látvány fenomenális. A nők felkészülhetnek az általuk favorizált hosszas, érzéki szexre, újszerű előjátékkal.

 

 

 

 

 

Irány a bolt olajt venni! Babaolaj, balzsamolaj, speciális olajos szexhez stb. Testápoló és társai NEM jók! Totális értelmi fogyatékosoknak azt is megjegyezném, hogy az olaj NEM a nemi szervek beolajozására való!

 

 

 

 

 

Az olajjal bekent testek érintkezése különlegesen izgalmas és szokatlan érzés. Terítsünk le lepedőket, törölközőket (vagy bármit ami mosható) és indulhat a buli. Ne csak simán locsoljuk rá a nőre az olajat. Olajjal bekenni egymást már felér az előjátékkal, akár egy jó olajos masszázst is adhatunk egymásnak. Keljük be vele alaposan a nő mellét, fenekét, hasát, hátát, combját, amit kedvünk tart. Dörzsöljük egymáshoz olajos testünket, baromi jó érzés egymás testén csúszkálni.

 

 

 

 

 

A látvány sem utolsó, elég csak a csillogó mell és fenékre gondolni. Ráadásul már a dugás előtt úgy néztek ki mind a ketten, mint egy már lezajlott izzasztó párzás után. Az olajos testre élvezni is király! Mondjuk egy mellbaszás az olajos csecsek közt befejezésül.
Mást nem is nagyon tudok írni, csak képzeld el a nőt ahogy kutyapózban heggeszted és minden tövig hatoláskor megremeg az olajos segge és nem kérdéses, ki kell próbálni.

 

 

 

 

 

A biztonság szempontjából fontos megjegyezni hogy ezek az olajak tönkretehetik az óvszereket. Ha gumit használtok, akkor óvatosan olajozzatok. Az óvatos olajozás a nemi szervekre is vonatkozik, a nőknél irritációt válthat ki ha bejut az olaj. Úgyhogy ésszel.
És ne feledjük, a legtöbb olajnak (hacsak nem kimondottan szexhez készült) borzalmas íze van, így az olajjal bekent testek nyalakodását felejtsük el.
 

 

 

 

 

 

Kedvcsináló képek: