Előljáróban annyit, hogy ez egy tipikus olyan tipp amire rámondják hogy fúúúj, meg mi értelme, stb.
Egy mondatban összefoglalva: a lány meztelenül (vagy félig-meddig felöltözve) feküdjön le az ágyra, ő ne csináljon semmit, csak hagyja hogy fogdosd és végül, de nem utolsó sorban .. hogy verd rá.
Hülyén hangozik, jönnek a a dumák, hogy ez csak faszverés (szó szerint), de vannak előnyei.
Először is maga a szokatlanság, nem szoktak ilyet csinálni a párok.
Aztán az, hogy spontán (kell hogy legyen) a dolog! Nem kell rákészülni, nem kell előre megbeszélni. Nem kell sokat szarozni a higiéniával mivel nincs behatolás, orál sem, legalábbis ez nem erről szól (azért nyilván ne legyél hót büdös).
Akármelyik fél kezdeményezheti! Mindkét félnek nagyon jó! A nőnek csábító, hiszen csak a teste szépségével (ne meg a fogdosásával :P) éri el hogy a férfi elélvezzen.
A férfinek több dolog miatt is jó! Általában a nők nem rajonganak érte, hogy csak úgy bámulják a pucér testüket, de ezt itt most szabadon megtehetjük. Mondjuk meg milyen pózokat vegyen fel. Szabadon játszhatunk a nunival, a fenékkel, most van rá indok!
"Nincs kifogás" féle szex! Nincs kedve dugni? Fáj a feje még a szopáshoz is? Ahhoz, hogy feküdjön egy ágyon, nem lehet semmi ilyen kifogás! Amikor majdnem szétrobbansz, de neki nincs kedve akkor inkább ez mint bármi más.

Ráadásul millió dolgot lehet variálni még ezen is, pl a nőnek legyen csukva a szeme, vagy nézze végig az egészet? A nő játszhat magával közben? Hova is élvezz el? Mi legyen a csutkára felizgult nővel miután te ráfejted a tejed? Ésatöbbi!

Nem egy olyan játék ez amit napi szinten kell csinálni, de néha jól jön, és egyébként is feldobja a dolgokat.

Előnyök összefoglalva:

  • szokatlan
  • spontán
  • fel lehet közben fedezni a csaj minden zeg-zugát
  • nincs kifogás
  • sokféleképpen variálható

Szóval a lényeg: ő feküdjön ki, te pedig verd rá!