Timi egy egyetemi beadandó miatt keresett meg. Fingja nem volt az informatikáról, viszont egy elég bonyolult problémát kellett lemodelleznie, leprogramoznia. Jó kis zsíros összegért elvállaltam, hogy együtt megcsináljuk. Mivel meg kellett neki védeni, hetente találkoztunk egyeztetni, elmagyarázni a dolgokat. Bitang jó nő volt. Elég alacsony volt, de perfekt alakja volt, szép kerek seggel és hatalmas csöcsökkel. Ehhez alakult ki a kiállhatatlan stílusa. Szóval egy dolgot már most leszögeznék. A csaj egy igazi rohadék volt. Azt hitte mindenki úgy ugrál ahogy ő mondja, nagy pofája volt és bunkó volt mindenkivel. Viszont jó pénzt fizetett és jó volt elnézni a testét, hát elvállaltam. Az is érdekes volt, hogy megállás nélkül pofázott a saját dolgairól, mintha engem egy kicsit is érdekelne. Melyik barátnőjével mi van, a csávója, Robi mekkora király, mi van vele a suliban stb. A lényeg mindig az volt, hogy ő mekkora király, mindenki más pedig seggfej. Végighallgattam a sok faszságot amit beszélt,de csak mert jó volt nézni közben.

 

 

 

 

 

Aztán kezdődtek a problémák. Először csak egy heti lóvéval tartozott. Elfelejtette elhozni. Aztán megint elfelejtette. Aztán amikor már három óraival tartozott, kifizetett egyet. Mondtam neki hogy Timike ezt így nem lesz jó, hozd a lóvét vagy felejtsél el. Hát hozza ő, hát nyugodjak már meg. Persze nem hozta. Mondtam neki, hogy a következő órára el se jöjjön a pénz nélkül. Megint nem hozott semmit. Na itt már kifakadtam, zanzásítva a beszélgetés:

- Timi vagy fizesd ki az összes órát amivel tartozol, vagy felejts el, komolyan.
- Mondtam már hogy hozom a pénzt, nem értem mit kell rinyálni.
- Azt kell rinyálni, hogy te pénzt adsz azért hogy foglalkozzak veled. Nem adsz pénzt, nem foglalkozok veled.
- De nem érted meg hogy hozom majd a pénzt, megkapod értsd már meg!
- Nem érzem bebiztosítva magam azzal hogy megígéred. Többször is átbasztál már.
- Én? Hát te hülye vagy! Mivel kúrtalak át?
- Hogy hogy mivel, tartozol 4-5 óra árával és most sincs nálad pénz. Egyébként újabban miért nem tudsz fizetni?
- Na idefigyelj, semmi közöd a pénzügyeimhez, amivel lógok neked elfogom hozni.
- De, van közöm, mert tartozol nekem. Nézd, mondom, ha nem fizetsz, húzz el, felejts el és kész.
- Hááh, felejts el, persze, te könnyen mondod. Akkor minek jártam hozzád csinálni ezt a szart, ha a végén nem lesz belőle semmi?
- Ez nem az én hibám. Én a legjobb tudásom szerint befejezem és megbeszélem veled, átmész a vizsgán és kész. Persze ehhez az kell hogy továbbra is jöhess, ahhoz meg az kell hogy fizess.
- Mekkora egy fasz vagy, képes lennél így kibaszni velem.
- Én basznék ki veled? Te nem tartottad be a megállapodásunkat. Engem nem érdekel ha meg vagy szorulva. De egyébként nem úgy nézel ki mint aki meg van szorulva. Szóval miért nincs pénzed.
- Na jó, idefigyelj. Anyámék mindig ideadják a pénzt erre a korrepetálásra vagy mi a faszomra. De most másra kellett a pénz.
- Szóval elköltötted azt a lóvét amit anyádék ezekre az órákra szántak. Akkor mondhatom hogy viszlát.
- De értsd már meg, hogy ez nem ilyen egyszerű. Meg fogom fizetni, következő órára hozom az összes pénzt.
- Ezt már mondtad egy párszor és mégse fizettél semmit. Felejts el.
- Ne legyél ekkora szemétláda, adjál még egy esélyt, hozom a pénzt.
- Timi, ez már az utolsó utáni esélyed.
- Bazdmeg anyámék kinyírnak ha nincs meg ez a tárgyam, főleg hogy fizettek különórákért.
- Ez nem az én problémám. Ha most eltakarosz, akkor is tartozol 5-ször két óra árával. Szóval még rendes is vagyok. Keress magadnak mást.
- De mást már nem találok ilyenkor te is tudod, meg már majdnem kész!!
- Igen. Most mégis mit mondjak? Fizetni nem fogsz! A két szép szemedért meg nem fogom ingyen tartani az órákat. A világ nem mindig úgy megy Timike ahogy elképzeled. Most egy olyan embert kúrtál át akit nem kellett volna, mert én nem nyelem le a szarságaidat, nem érdekel hogy mekkora lóról beszélsz velem. Elbasztad, vállald a következményeket.
- Nem lehetsz ilyen szemétláda.
- Ne akard rám kenni a dolgot. Én betartottam a szabályokat. De a semmiért nem tartok neked órát. Te se csinálsz semmit ingyen. Én nyújtok neked egy szolgáltatást, neked ezért fizetni kell. Ha nincs ellenérték, akkor nincs miért órát tartanom.
- Nem értem ezt a sok baromságot amit most beszélsz, ellenérték meg mit tudom én.
- Én adok neked valamit, te is adsz valamit. Te nem adsz semmit, én se adok semmit. Ez így megy.
- Mondom hogy adom a pénzt!!
- Ok, add, tessék add ide.
- De most még nem tudom. Most mi a faszt adjak neked.
- Akkor felejts már el végre.
- Még ezt az órát tartsuk meg, aztán a következőre hozok mindent, igérem.
- Nem. Két opciód van. Vagy fizetsz most, vagy elhúzol a francba. Vagy! Megoldjuk másképp.
- Hogy másképp?
- Tudod te nagyon jól.
- Mivan???
- Jól hallottad.
- Na nem, ezt velem nem fogod csinálni.
- Kérlek, ahogy érzed. Én felajánlottam neked három opciót. Pénzed nincs, szexet nem akarsz, akkor maradt a kettes, viszlát.
- Nem, a kettes nem opció!
- Akkor válassz!
- Mekkora szemét vagy, ilyenre képes lennél. Ez zsarolás.
- Tévedsz. Nem vagy kényszerítve, nem vagy zsarolva. Tartozol nekem, ha nem tudsz fizetni húzz el. Én csak adtam neked még egy lehetőséget, még egy esélyt. A saját döntésed hogy élsz-e vele.

 

 

 

 

 

Hosszú hallgatás következett. Lehet szemétségnek tűnik a szituáció, de bárki két percet töltött volna el a csajjal, garantálom, hogy nem sajnálta volna. Egyébként se tűnt úgy, hogy AKKORA probléma lenne neki megbaszatni magát.

- Jó. Nincs más választásom.
- Ahogy érzed.
- Akkor következő alkalommal úgy jövök, hogy.... érted.
- Neeem! Nincs következő alkalommal.
- Úgy érted most?
- Úgy értem most, én minden egyes alkalommal amikor jössz!
- Na nem! Egy alkalomról volt szó.
- Nem volt szó egy alkalommal. Most én hozom a játékszabályokat. Minden alkalommal amikor jössz, szex lesz, és mától indul a megállapodásunk. És nem fogsz átkúrni. Állandóan trükközni próbálsz most is! Ahogy úgy látom hogy nem a megbeszéltek szerint mennek a dolgok, elhajtalak a francba.
- És honnan tudjam hogy TE nem fogsz átverni? Hogy itt .... dugsz minden alkalommal, aztán mégse adod ide a programot.
- Én nem basztalak át egyszer sem. Ez már maga biztosíték. A programot minden héten elviszed abban az állapotban ahogy éppen van, de ez eddig is így volt. Különben se a program a lényeg, hanem hogy meg tudd védeni. Ahhoz pedig meg kell értened.
- Jó!
- Szóval a szabályok. Minden alkalommal szex. Óra előtt!
- Akkor már legalább utána legyen.
- Nem! Majd jössz azzal hogy sietsz, dolgod van, halasszuk el. Nem fogod ezt játszani.
- Jó akkor előtte. De sima szex, gumival semmi baromság.
- Sima szex! Gumival dugunk. De szopni is fogsz, persze azt gumi nélkül.
- Jó! Egyébként szedek antibébit. De a gumi akkor is kell!
- Ok. És oda élvezek ahova akarok.
- Mi?
- Nincs finnyáskodás, ha a szádba akarok élvezni akkor oda fogok, ha az arcodra akkor oda, ha a seggedre akkor oda.
- Élvezz a gumiba.
- Timi, a szabályokat én hozom. Ezek a szabályok, ha nem tetszik ott az ajtó.
- Jó!
- Azt nem kérem, hogy élvezd a dolgot. De azért tegyél ki magadért. Ne legyél fadarab.
- Persze úgy megy az.
- Na akkor kezdjük is.
- Óóó bazdmeg.
- Térdelj le, vedd elő a farkam és kezd el szopni.

 

 

 

 

 

Nagy flegmán, ruhában, amilyen lassan csak lehetett, letérdelt. Lehúzta a sliccem és kivette az addigra már kőkemény farkam. Folyamatosan a földet nézte és elkezdte kézzel verni. "Szopjad!" - mondtam neki. Elkezdte nyalogatni a végén. Ekkor körül esett le nekem igazán a szitu. Jupii! Kurvajó nő! És megdugom! Ez az! Finom nyelve volt. Nagyon bénán csinálta az elején, de így volt jó, így volt hangulatos. Egy darabig hagytam hogy szerencsétlenkedjen, aztán rászóltam!

- Timi! Ez nem szopás hanem faszverés!
- Mi?
- Ne kézzel verd és csak nyalogasd!
- Na akkor mondjad mit csinálja.
- Tedd hátra a kezed. Szopd rendesen. És nézz közben rám.

Hátra tette a kezét, így kénytelen volt rendesen cumizni. Még egyszer rászóltam hogy nézzen fel rám közben. Leírthatatlan a dolog. A csilligó szempár a fasszal a szájban nem újdonság. De ez! "Megöllek" nézéssel szopni a faszt, na az már valami. Újra betevette a kezét, a heréimet is nyalattam vele, korrekt cumit nyomott. Közeledtem az eldurranáshoz, úgy hogy kellett egy kis szünet.

- Na, állj fel! Jól csináltad, mostmár vetkőzz.
- Gumi van nálad?
- Bazz! Nincs.
- Hát nálam sincs.
- A francba. Na mindegy, megoldjuk így is.
- Nem fogsz gumi nélkül behatolni.
- Nem fogok, ne aggódj. De azért vetkőzz.

Leültem az ágyra, végignézni a "sztriptízt". Erotika nem volt benne, viszont szégyenében olyan lassan csinálta, hogy tényleg sztriptízre emlékeztetett. Levette a felsőjét. Már melltartóban levő mellek látványától is remegtem szinte. Eszméletlen nagy melle volt. Ráadásul jó feszes, amilyen nagy, annyira nem volt lógós. Lassan levette a melltartóját is. Gyönyörű mellei voltak. Szép hegyes bimbók, nagy udvarral. Megállt a csípőre tette a kezét. "Erre voltál kíváncsi?". Válaszul odaléptem hozzá és elkezdtem csókolgatni a nyakát. Közeledtem a szája felé is, de elfordította a fejét. Hmm, ha nincs csók, hát nincs csók, ennyi kompromisszum belefér részemről. Markolásztam a melleit, nyalogattam, különös tekintettel a bimbójára. Így, ahogy álltunk, kigomboltam a nadrágját, és benyúltam a puncijához, elkezdtem fogdosni. Flegmán nézett közben. Visszaültem az ágyra. "Vetkőzz le teljesen!" Levette a farmerját. Korrekt lábai voltak, ahogy a tangája feszült a punuson és kerekedett a formás seggén, nyamm. Levette a tangát is. A csikló és a vagina körül pár napos, felette fazonra igazított dús szőrrel.

- Nocsak, azt hittem borotvált puncit rejt a bugyid.
- Robi (a barátja) így szereti.
- Én is szeretem így.
- Na, akkor most mi lesz.
- Most az lesz lefekszel az ágyra, én pedig kinyallak.
- Jó.
- Aztán befejezzük a dolog cumival. Ez még csak ismerkedés.

 

 

 

 

 

Jól kinyaltam a finom punciját, ő közben meg se moccant, meg se mukkant. Nem igazán tudtam eldönteni hogy tényleg benedvesedett-e, vagy csak én folyattam ki túl sok nyálat, de elég könnyen lehetett ujjazni. "Térdelj le, szopjál még egy kicsit!". Elég hevesen cumizott, jól csinálta. Persze nem élvezetből, szerintem hamar be akarta fejezni a dolgot.

- Élvezz a mellemre, jó?
- Haha, nem úszod meg, a szádba fogok élvezni.
- Muszáj?
- Igen muszáj. Ennyire nem szereted ha a szádba élveznek?
- Robi nem szokott. De régen se szerettem.
- Most el kell viselned.
- Jó. De nem nyelem le.
- Dehogynem!

Nem vagyok nagy híve a lenyeletésnek, de most ragaszkodtam hozzá. Szép kerekre nyittattam az ajkait, hogy aztán minden cseppjét beleverjem. Hunyorgott, köhintett párat, aztán undorodva eltüntette a cuccot. Soha nem telt még olyan nyugodtan a közös programozás, mint akkor. Nem volt flegmázás, nem volt bunkózás. Megtanulta hol a helye.

 

 

 

 

 

Második alkalom:

- Nos?
- Mi nos?
- Hoztad a pénzt?
- Pénzt??
- Gondoltam mégis inkább pénzzel akarsz fizetni mint szexel.
- Figyelj, mostmár az előző után mindegy.
- Rendben, én csak örülök neki. Viszont akkor tényleg ne úgy állj a dologhoz, hogy csak azért csinálod mert nincs más választásod.
- Most ezzel mi a faszt akarsz mondani?
- Semmit. Csak hogy tudd hogy hol a helyed!
- Na miért hol a helyem? [mondta ezt olyan flegmán, hogy remegni kezdett a kezem]
- Hol? Indirekt módon, de pénzért szétteszed a baszatod magad.
- Ez nem pénzért van.
- Nem? Anyádék odaadják neked a pénzt a korrepetálásra, te elköltöd és idejössz szopni.
- Akkor se pénzért. Miért te meg mi vagy? Kihasználod az ilyeneket, mint én, mert másképp senkit nem tudsz összeszedni.
- Hát, felőlem gondolhatod ezt. Mármint, hogy másképp senkit nem tudok össszeszedni. Az igaz hogy kihasznállak. Akit csak tudok kihasználok.
- Na haladjunk légyszives, mert nem érek rá.
- Ok, de mostmár fullos menet lesz.
- Nálam ugyan nincs gumi.
- Ne aggódj, nálam van.

Seperc alatt levetkőztünk mindketten pucérra. Letérdelt és hevesen szopni kezdett, mire közöltem vele, hogy ne kapkodjon, nem érdekel hova és mennyire siet. Átváltott lassabb, mélyebb szopásra, én marokra fogtam a hosszú haját és próbáltam kicsit mélyebbre erőltetni a farkam a szájában, elég kevés sikerrel. Kaptam is pár haragos pillantást. Leültem az ágyra és mondtam, hogy úgy szopjon, hogy szemből állva, rámhajolva. Nagyon király volt, mert ott himbálózott a csöcse előtte, élmény volt markolászni. Nyalattam még vele a herém, aztán time for penetration. Felhúztam a gumit, felültem az ágyra és kértem hogy üljön belém. A mellei az arcomban, szétnyaltam őket és fel sem tűnt, hogy ő még azzal szerencsétlenkedik, hogy a pöcsömet betegye a puncijába. "Túl száraz vagyok!" - mondta. Ledobtam magamról és elkezdtem nyelni a csiklóját, sok nyálat folyattam és igyekeztem az ujjammal betuszkolni a puncijába. Amikor már két ujjam is befért sikeresen újra próbáltuk. Jó darabig csak a melleivel voltam elfoglalva, különösen a bimbókkal. Aztán gondoltam megcsodálom a farkam ahogy a behatol. Most frissen volt borotálva a punci, persze a háromször alakú dús szőr meg volt hagyva fölötte. A kerek seggét is élveztem fogdosni. Gondoltam, most lenyomjuk a klasszikus pózokat, jöjjön a kutyapóz. Elég bénán dőlt be, domború háttal. Odatoltam az arcom a fenekéhez, és nyalakodtam, ujjaztam a punciját miközben beszélgettünk.

- Timiki, dőlj be rendesen.
- Most mi nem jó így?
- Told ki rendsen a fenekedet.
- Na így jó?
- Még egy kicsit jobban! Na ez az. Jó kerek segged van
- ....
- Kicsit még nyallak így mielőtt tovább duglak.
- Óvatosabban ujjazz.
- Rendben. Nagyon szép a segglyukat, kap az is pár nyalatot.
- Ahogy akarod. De be ne dugd az ujjad.
- Robi barátod nem szokott seggbebaszni?
- Egyszer próbáltuk, de fájt, nem lett belőle semmit.
- Azért mert nem is akartad igazán, nem lazultál el.
- Jó ne okoskodj bele. Egyébként te ne is álmondj róla.
- Akkor folytassuk.

A kicsit arogáns viselkedése csak még keményebb dugásra ösztönzött. Betoltam a faszt, szép lassan tövig, aztán néhány lassú löket után olyan tempót diktáltam, hogy nyögni kezdett. Persze nem az élvezettől, csak gondolom az első percben még szoknia kellett a hirtelen jött kemény dugást. Először a vállába kapaszkodtam, aztán a haját húztam és abba. "Óóóóvatosaaaaabaaan!" - kiabálta. Kérdeztem hogy tán fáj-e, mire azt válaszolta, "Nem, csak... szétbaszol!". Lassítottam hát, és előrenyúltam a csöcseit markolni. Szóltam neki hogy "Húzd szét a feneked, látni akarom a segglyukadat közben!", meg is tette. Imádom az ilyen látványát. Kapott még egy gyorsabb kúrást, amire megint nyögdécseléssel válaszolt, aztán ideje volt a pózváltzásnak.

- Feküdj hanyatt. Mennyire tudod a nyakadba tenni a lábad?
- Ennyire.
- Naa megy az még jobban is.
- Mondom hogy ennyire megy.
- Na várj, most beteszem és kicsit lentebb nyomom.
- De ez már kényelmetlen.
- Amíg nem fáj, addig nem baj ha kényelmetlen.
- Na persze.
- Kicsit segíts rá a kezeddel.

 

 

 

 

 

Egész hajlékony volt, így szép látványt kaptam. Ott a szép punci benne farkammal, a szép kacsója a hosszú körmeivel fogja a szép lábait, a szép mellek pedig ott ringatóznak köztük. Ebben a pózban megint kénytelen voltam a fejét nézni, ami most ilyen "remélem lassan vége" érzést árasztott. Lassan vége is volt. Kirántottam a farkam, lepöccintettem a gumit, és a póznak köszönhetően könnyen az arcára irányítottam a spriccet. Meglepetésként érte és jobbra balra forgatta a fejét, de én ráfejtem minden cseppjét.

- Hé, erről nem volt szó.
- Igaz, de mégis mit vártál.
- Hát ezt nem, az biztos.
- Annyira nem volt tán rossz.
- Nem arról van szó bazdmeg, de azért szóljál már hogy mire készülsz.
- Jó szólni fogok. De te meg ne csináld úgy mintha nem lett volna még ilyen.
- Milyen?
- Hogy az arcodra verik.
- Hát hidd el normális emberek nem csinálnak ilyet.
- Kinek mi a normális. De mindenre finnyáskodni. Nem is értem ti hogy basztok.
- Mint minden értelmes ember.
- És Robika mindig a kotonba élvez?
- Már mondtam hogy szedek gyógyszert. És egyébként is semmi közöd hozzá!
- Gondolom tolja a puncikádba, vagy fene nagy melleidre.
- Hagyjuk.

 

 

 

 

 

Harmadik alkalom:

- Mi az Timike mi a baj?
- Semmi.
- Ó hát látom rajtad.
- Nem veled fogom megbeszélni.
- Oké, te tudod.
- Na essük túl rajta gyorsan. Elmehetnék előtte zuhanyozni? Nem volt rá időm.
- Persze menj csak.

Amíg zuhanyzott kicsit magamba szálltam. Majdnem megsajnáltam. Aztán eszembe jutott hogy milyen is ő igazából. Egy lófaszt sajnálom én meg, nekem itt nem fog trükközni. Kijött pucéran, szomorú arcot vágva. Gondoltam rápróbálok.

- Timi, látom nagyon szar kedved van. Inkább hagyjuk, nem baj ha most nem lesz szex.
- Hát [mosolygott], ha így felajánlod...
- Hehe, ne is áltasd magam. Nem fogod megúszni a dolgot.
- Most csak szórakozol?
- Csak kíváncsi voltam mit mondasz.
- Nagyon vicces.
- Figyelj, nem érdekem mikor mennyire van szar kedved. Nem érdekel ha lelkiismeret furdalásod van hogy Robika mellett én is megduglak. Nem érdekel akármi bajod van. Mármint érdekel, mondd el, de a dugást nem úszod meg. Te választottad, hát mostmár ez van.
- Nézd, tudom, már ezerszer elmondtad. Igen, én döntöttem így, így a könnyebb. Egyátalán nem erről van szó. Ha annyira érdekel a végén elmondom mi a baj.
- Rendben. Na most viszont ülj az arcomra, szeretnék 69-ezni.

Én hátra feküdtem, ő pedig hassal rám. Kértem hogy lassan szopjon. Nagyon extra volt ahogy ott kerekedett a picsája felettem, markolásztam amíg nyaltam a fincsi punciját. Most először úgy tűnt, rendesen, magától nedvesedik a nunija, nem csak a nyálam adja a nedvességét. Finoman próbálkoztam ujjal az ánuszánál, de rögtön szólt “Ezt kérlek ne!”. Ha nem hát nem. Azért  hévtől beindulva végén már rendesen csapkodtam a fenekét. Nagyon fenékmarkolós kedvemben voltam, ezért nekiállítottam a falnak. Szemben álltunk egymással, hamar becsúsztam a lucskos puncijába, rámarkoltam két kézzel a fenekére aztán vadul baszni kezdtem. Felfigyeltem egy két érdekes dolgora. Egyrészt közben egyszer megfogta és megmarkolta a saját mellét, másrészt amikor a nyakát csókolgattam, nem volt annyira elutasító mint előtte. Persze valszeg csak kezdte megszokni a dolgot. Most is elég kemény volt a tempó, úgy hogy rákérdeztem:

- Most nem fáj a kemény dugás?
- Múltkor se fájt.
- Hát akkor? Miért szóltál rám?
- Mert túl...  kemény volt. Nem tudom, nem fájt, csak durván dugtál.
- Jó fajta a puncid, bírja kemény dugást. De hogy ebben mi a kemény? Ez csak tempós rezselés. A barátocskád nem szokott jó keményen megdugni?
- Légyszives.
- Jójó. Azért én úgy foglak.

A szemben állásból az lett, hogy megfogtam, a nyakamba kapaszkodott, én a fenekébe, megugrott, fel a levegőbe. Tudjátok, amikor a csávó áll, a nőnek pedig a lába se éri a földet. Azért túl sokáig nem bírtam így, de jó volt. Visszamentünk az ágyhoz, toltunk még egy “láb a nyakban” pózt, utána egy fordított lovagló. Aztán az ölembe ültettem még elvoltam a melleivel, aztán közeledett a vég. Leültem az ágyra, ő oldalról, térdelve rámhajolt és szopott még. Rendesen szorítottam a fenekét az élvezés közben. Nem a száján kívülről pricceltem a szájába, hanem végig benn volt a farkam. Amikor “magamhoz tértem” láttam, hogy még mindig a szájában a farkam. Kivette a szájából és jó adag geci a heréimen landolt, a többi a szájában maradt. “Köpjed csak ki!” mondtam, és ráfolyatta a heréimre a maradékot. Ott, meztelenül faggattam ki utána.

- Na örülök hogy végre kicsit jobb kedved lett, bár nem gondoltam hogy a dugás fogja meghozni.
- Ah.
- Na mondd hát el mi a baj.
- Nem tudom hogy el akarom e mondani.
- Figyelj, most ez velem kapcsolatos?
- Igen is meg nem is. Inkább nem.
- Hát ez elég zavaros.
- Figyelj állandóan jössz ezekkel a Robis dolgokkal közben.
- Csak húzom az agyad, de ha akarod akkor abbahagyom, bocs.
- Nem is az. Csak ettől belegondolok abba..
- Hogy?
- Mi Robival nem csináljuk eleget. Tudod valamikor két hétig se találkozunk. De ha hazamegyünk mindketten, akkor sincs mindig szex.
- Mármint nem dug meg? Nem elégít ki? Vagy egyátalán nem?
- Figyelj, legutoljára talán 3 hónapja ha volt köztünk rendes szex.
- Ennyire nincs neki igénye?
- Nem tudom. Nem hiszem hogy megcsalna. Csak lassan egyre kevesebbet vagyunk együtt.
- Nem lehet hogy csak valamiért dugni nincs kedve? Ha le akarod szopni azt se akarja?
- Nem nagyon szoktam felajánlani. Az az igazság hogy én se nagyon kezdeményezek meg ő sem. Szerintem csak simán meguntuk egymást. De nem is egymást, hanem a szexet, mert nekem nem csak vele nincs kedvem, hanem mással sem.
- És akkor miért is volt amiatt szar a kedved?
- Hát azért mert milyen dolog már hogy többször voltam veled egy hónap alatt, mint vele egy év alatt.
- Nem tudok erre mit mondani. Nem ismerem a csávód. De az tuti hogy én minden nap dugnálak.
- Kösz! [na nem olyan jössz, igazi flegma kösz]
- És nem is élvezed a szexet?
- Nem tudom, már úgy nem.
- Elélvezni se szoktál?
- Hát, ha ennyire érdekel, nekem NEM volt még orgazmusom. Robi még nem volt képes a csúcsra eljuttatni.
- Az gáz.
- Ugye?
- Igen, de nem csak rá nézve. Ezt neked kell megtanulni, a te tested, neked kell kiismerni, hogy mi jó neked. Te tudod mi az az út, ami alatt el tudsz élvezni, a csávó pedig végig tud vezetni rajta.
- Ez baromság.
- Mondod te aki még sose élvezett el.
- Ja és mondod te mint aki úgy tudja.
- Nézd, én csak annyit mondok, nyalhatlak vagy dughatlak én órákon át, ha te fejben, testben nem vagy úgy ott, és nem “akarsz”  elélvezni, akkor én meg is dögölhetek, akkor se fogsz.
- Na mindegy, most már érted hogy mi bajom van az a lényeg.
- Szeretnéd hogy megpróbáljalak eljuttatni a csúcsra?
- Nem, ne gyere már rögtön ezzel.
- De nem is élvezed a szexet? Így se amikor velem?
- Nem azt mondom hogy rossz, mert nem az. De amúgy semmi. Dughatsz te engem bármilyen tempóban, én nekem úgy … semmi.

 

 

 

 

 

Negyedik alkalom:

- Most nem fogunk dugni.
- Ööö miért?
- Mert épp megvan.
- Ah. Hát mondjuk mondhattad volna előre.
- Bocs. Na mi legyen?
- Hogy mi legyen?
- Hát most legyen akkor így valami?
- Ne viccelj már jóhogy. Legalább hogy leszopsz.
- Oké.
- Csak próbálj már meg ne kapkodni.

Le sem vetkőzött. Mondjuk nem baj. Lassan nyalogatta a makkomat, a heréimet, a farkam törzsét, aztán pár perc után már rendesen szopott. Levetettem vele a melltartóját a felsője alól, és mondtam hogy vegye elő a mellét, de hagyja fenn a ruhát. Brutál látvány a két nagy csöcs ahogy alulról tartja a kis rózsaszín top. Cumi közben amikor már közeledett a vég, de még nem akartam elmenni, mondtam hogy a heréimet nyalja. “Meg egy kicsit lentebb”, kértem. Pár “Még egy kicsit!” felszólítás után végre már a gátamat nyalta. Aztán fenomenális ötletem támadt, kinyalattam vele a fenekemet. Valszeg mivel fordítva én csináltam neki, nem problémázott rajta. Korrektül nyomta. Finoman nyalt, néha mélyeket. Így is lett befejezeve a dolog. Nyalta a fenekem, kézzel verte a pöcsöm. Próbáltam felé irányítani a farkam spriccelés közben, de szerinte elbújt a lábam alatt, így csak a hajára jutott egy kevés. Nem is nagyon zavartatta magát miatta.


Ötödik alkalom:

Éééés ennyi. Nem jött. Soha utána. Pedig még 2-3 alkalom minimum kellett volna a programnak. Telefonon sem kerestem, fölöslegesnek éreztem. Iwiw szerint össze is házasodott már Robikával. Egészségükre. Sajánlom, hogy a mellreélvezés kimaradt.