Viki nem volt a több órás szexcsaták híve. Inkább a mennyiségre ment, azt nem mondanám, hogy a minőség rovására, de a mennyiség volt a fő. Imádta az élete és imádott kielégíteni. Neki egy gyors szopás olyan volt, mint másnak a csók. Imádott szopni, viszont neki elég volt heti egy-két orgazmus. Ha szükségét érezte, szó nélkül térdre ereszkedett. Ráadásul, mintha direkt azokat a helyzeteket élvezte volna, amik a legkevésbé szexhez illőek. És nem utolsó sorban, nem undorodott a gecitől. Mehetett bárhova, nem rinyált, nem problémázott. Álljon itt pár szösszenet a vele történtekből.

 

 

 

 


- Az isten bassza meg ezt a sok faszkalapot az irodában, mindent nekem kell megcsinálni helyettük.
- Már megint felhúztak?
- Fel! Akkora idióták, persze a főnök meg nem veszi észre, hogy szarhoz se értenek.
- Nyugi, ne mérgeld fel magad rajta!
- De felmérgelem, mert állandóan én szívok miattuk.
- Leszoplak gyorsan, hogy megnyugodjál!

Még a cipőmet se vehettem le, már a szájában voltam.

 

 

 

 

 

Egyetemistaként gyakran előfordult, hogy sokat tanult. Egész nap. De akkor sem hagyott teli tárral. Szólni sem kellett neki, délután már jött, hogy elintézzük a dolgot. Háton fekve olvasta a jegyzeteit, de alul levetkőzött. Egyik kezében a jegyzet, a másikkal a puncijával játszott, csak hogy engem felizgasson. Én vertem miközben néztem. A legvégén pedig, odahajoltam fölé, ő csak kinyújtotta a nyelvét, én pedig a nyelvére/szájába élveztem. Ahogy ő mondta "ne hagyjuk veszi a dolgot".

 

 

 

 


- Megint mész a többiekkel sörözni?
- Aha!
- Csak nehogy rosszalkodj, túl sok csaj akarja hogy megdugd.
- Jó leszek, haha!
- Azért gyorsan leszoplak a biztonság kedvéért.

 

 

 

 

 

Ha főzött, párszor kihívott, hogy "menjek segíteni neki". Letolta a nadrágját, a bugyiját, és kitolta a seggét, egyértelművé téve mi a feladatom. Ilyenkor mindig éreztem, hogy előre benyálazta és kitágította a pináját. Szó nélkül ténykedett tovább, néha direkt azzal játszva, hogy feszt arrébb ment a konyhapult és az asztal között. Mintha ott se lennék lecuppant a farkamról és mászkált ide oda, én meg persze utána. Hol a seggére, hol a szájába élveztem a végén. Aztán "Köszönöm, sokat segítettél" dumával kipaterolt.

 

 

 

 

 

- Jól láttam, hogy azt a csajt bámolod?
- Nem bámultam, csak néztem.
- Tetszik mi?
- Csak megnéztem.
- Túl sok szép lány van itt. Na, menjünk csak ki a WC-re!

 

 

 

 

 

A legtöbb nő mit csinál a ráélvezett gecivel? Így van, papírzsebkendő, vagy gyorsan lemossa. Ő nem. Ő összetörölgette az ujjaival aztán lenyelte. Pont.

 

 

 

 


- Drágám, ne haragudj, de nem bírtam kivárni, hogy hazaérj.
- Mivel?
- Be voltam gerjedve és masztiztam egyet.
- .....
- De felvettem a fényképező géppel neked. Nézd meg, én meg közben leszoplak.

 

 

 

 Egyszer kitalálta, hogy mi lenne ha háromszor leszopna egymás utána. Szünet nélkül. Mondanom se kell, az ötlet hallatán, az első elélvezésemre nem kellett sokat várni. Kértem, hogy az "arcára had", aztán hagyjuk rajta. A második menet előtt sokat játszott a heréimmel, megvárva míg újra megkeményedek. A második már tovább tartott, pedig keményre vette a figurát. A harmadik körre már alig ált fel, amit ő kimondottan élvezett. Így tudott mélytorkosat játszani, ami teljes keménységgel nem ment neki. A harmadik elvélvezés egy örökké valóságnak tűnt, és nem is esett túl jól így, hogy nem volt szünet. De legalább ezt is kipróbáltuk.

 

 


 Spontán, délután, semmit tevés közbben:
- Akarsz ma az arcomra élvezni?
- Persze!
- Akkor tudjuk le gyorsan most, mert utána megyek hajat mosni.