A popsiluka.

 

 

 

 

 

Beletúrtam az arcom és először finoman, majd veszettül nyalni kezdtem. Imádom ezt, és ő is. Eleinte úgy csinált mintha észre sem vette volna, de aztán letette a fésűt. Egy darabig nézte magát (és engem) a tükörben, majd elővette játszani a csiklójával.

 

 

 

 

 

Az egyik kezemmel keményen markoltam a fenekét, a másikkal elkezdtem ujjazni az addigra már tocsogó punciját. Ő közben csak maszturbált és maszturbált, egyre hangosabb nyögdécselve. Ez az igazi csapatmunka! Ő mellével és a csiklójával, én az ánuszával és a hüvelyével vagyok elfoglalva. A főbb erogén zónák masszív ingerek alatt! Felpörgettük a tempót, éreztem, hogy hamarosan elmegy. Kicsit visszatartotta az orgazmusát, így még nagyobbat élvezett. Csak akkor hagytam abba a popónyalást, amikor éreztem, hogy már nem jár a keze. Hamar megvolt az egész. Közben annyira felizgultam, hogy majd szétrobbantam.

 

 

 

 

 

Ahogy ott állt orgazmus után atom nedves puncival, éreztem, hogy két rántás, és végem van. Lenyomtam a vállát, leguggolt, én pedig hatalmasat nincs vége a játéknak, felállt, megfogta a kezem és behúzott a hálószobába.

(a történet jól bizonyítja hogy a tippeket nem külön-külön hanem együtt érdemes alkalmazni)